Afbeelding
Foto: pr.

Liz schrijft boek over unieke overnachtigen

Sassenheim n Voor de Sassenheimse Liz Lommerse is een droom uitgekomen: haar allereerste reisboek One Night Stay is vanaf vorige week verkrijgbaar.

Liz (33) woont op de grens van Sassenheim en Lisse, en is een fervent reizigster. "Ik ben begonnen met het delen van mijn reisfoto's en verhalen via Instagram in 2016, daarvoor hield ik altijd online blogs bij van mijn (langere) reizen. Ik merkt dat wat ik op Instagram deed aansloeg, ben mij meer gaan verdiepen in Instagram en startte daarbij ook mijn eigen website. Door het bereik dat ik heb opgebouwd word ik inmiddels gevonden door bijzondere locaties," vertelt ze. "Samen met twee andere reisbloggers ontstond het idee om de écht bijzondere locaties te gaan bundelen in de vorm van een e-book. Ons idee werd door velen enthousiast ontvangen en we besloten een literair agent in te schakelen en hem ons idee te laten pitchen bij diverse uitgevers. Kosmos Uitgevers ondersteunde ons idee en heeft ons concept, samen met ons, uitgewerkt tot ons prachtig boek!".


In One Night Stay staan 75 bijzondere adressen in Nederland en België. Het boek kost 24,99 euro en is onder andere te bestellen bij bol.com


Dorpskerk open tussen 13.00 en 15.00 uur

Redactie n Vorige week las u in De Teylinger dat de Dorpskerk (Hoofdstraat 217) voortaan iedere zaterdag open is voor iedereen die behoefte heeft aan stilte, een gebed of het branden van een kaarsje. In het artikel stonden de verkeerde openingstijden. De correcte openingstijd is van 13.00 tot 15.00 uur. In die twee uur staan de deuren open en is iedereen van harte welkom.


Ansichtkaarten

Sassenheim n Snuffelen door plastic mapjes en dozen met oude ansichtkaarten. Het heeft iets magisch en nostalgisch. Op zaterdag 8 oktober is er bij Stichting Oud Sassenheim een bescheiden ruilbeurs in De Coy (Kagerdreef 72) van oude ansichtkaarten van de gehele Duin- en Bollenstreek. Met name Noordwijk is goed vertegenwoordigd. De beurs is gratis te bezoeken van 9.30 tot 13.00 uur.