Afbeelding
Foto: pr.

Waar zijn de instrumenten voor de Halloweenparty?

Sassenheim n Ook dit jaar organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff een spetterend Halloweenfeest op zaterdag 29 oktober. Het park zal worden omgetoverd tot kasteel Rusthoff van Graaf Dracula. Kaarten kosten dit jaar 4 euro en zijn vanaf zaterdag 8 oktober verkrijgbaar bij The Read Shop, Primera en IJs- en Snackpaleis Parkzicht. Aan de poort worden geen kaarten verkocht.

Het feest wordt georganiseerd voor kinderen tot 12 jaar. Zij hebben alleen toegang met een geldig kaartje èn onder begeleiding van een volwassene. (Groepen) kinderen zonder volwassene (of andersom) hebben helaas geen toegang. 


Speurtocht

Tijdens het bal “Zwieren met vampieren” zijn helaas alle instrumenten verdwenen van het orkest. Graaf Dracula vraagt alle kinderen om te helpen zoeken in zijn Kasteel. Kan jij ze allemaal vinden? Naast deze speurtocht in het bosgebied om het eiland heen is er op het eiland van alles te doen, van allerlei enge spelletjes tot snoepknutselen. 


Vrijwilligers

De Halloweenorganisatie is nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Ouder dan 16 jaar en zin om bij het grootste en griezeligste feest van Sassenheim te helpen? Hulp is nodig bij opbouw en afbreken, begeleiden van griezelige spelletjes, figurant spelen voor het spel in buitengebied (kostuums aanwezig), schminken of koffie/thee/limonade schenken, Meld je aan via halloweenrusthoff@gmail.com of bel Monique Geertsen via 06-47149098.