Afbeelding
Foto: pr.

Fascinus en Ex-Voto stoppen met consumptiemunten

Sassenheim/Voorhout n Vanaf 1 januari 2023 zullen de jongerencentra OJC Fascinus en OJC Ex-Voto (en @HOK) geen munten meer aan nemen. Heb je nog munten van een van de jongerencentra dan is het zaak ze op te komen maken voordat ze niet meer in te wisselen zijn voor een consumptie. Na het eind van dit jaar zal dit niet meer mogelijk zijn.

Als het druk is bij een activiteit is het van belang dat je niet lang staat te wachten bij de bar voor het bestellen van een drankje. Dat gaat immers van de effectieve feesttijd af. Met munten kan je snel werken, maar dat past niet meer bij een moderne werkwijze dus tijd voor wat nieuws. Beide jongerencentra hebben vanaf medio oktober een nieuw kassasysteem. Dit nieuwe kassasysteem heeft een snelle koppeling met een pinapparaat. Hierdoor is het niet meer nodig om met munten te werken. Naast snelheid is ook gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en efficiƫntie een reden voor de aanschaf van een nieuw kassasysteem.


Oude munten opmaken?

Heb je nog oude munten en wil je ze op komen maken? Dat kan nog bij de volgende activiteiten:

15 oktober Dance with Dragons (Fascinus), 29 oktober Bands and Friends (Fascinus) en 12 november LaBomba + support Roved (Ex-Voto/@HOK). Meer weten? Kijk dan op: www.ojcfascinus.nl www.facebook.com/OJCFascinus..