Afbeelding
Foto:

Kees van Amstel in Het Trefpunt

Warmond n Cabaretier Kees van Amstel staat met Vluchtweg altijd vrijhouden op vrijdag 9 december om 20.30 uur in theater Het Trefpunt (Herenweg 80).

Kees gaat niet graag de confrontatie aan, hij vlucht liever. Liefst naar een ver buitenland, het theater of gewoon naar ergens in zijn hoofd. In ieder geval houdt hij altijd zijn vluchtweg vrij, want je weet maar nooit. 


Cabaretier, tekstschrijver en De Slimste Mens-finalist Van Amstel komt met zijn vierde soloprogramma. Ook hierin buigt deze rasverteller tegenslag om naar gouden grappen. Dit alles gecombineerd met een perfecte timing waarbij hij de hoofdlijn van zijn betoog niet uit het oog verliest. Hans Sibbel (Lebbis en Jansen) nam weer de regie op zich en smeedde het geheel aaneen.


Kaarten kosten 19,00 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterhettrefpunt.nl, bij de VVV aan de Gemeentehaven 3 of een half uur voor aanvang aan de zaal.


Blues goes classic

Sassenheim n Peter Beets staat op zondagmiddag 27 november om 15.00 uur in Theater ‘t Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). Beets zoekt graag de muzikale grenzen op en is hierin zowel verbindend, inspirerend als uitdagend.

Eén ding is zeker: een concert met Peter Beets is nooit saai. Om op dit niveau te kunnen spelen, zoekt hij zijn medespelers en repertoire met zorg uit. In dit kersverse programma van de internationale sterpianist speelt zijn spraakmakende Trio meeslepende muziekstukken van de grootste componisten aller tijden, waaronder Rachmaninov, Tsjaikovski en Chopin. Op het puntje van je stoel word je meegenomen op deze spannende, opwindende en swingende reis met klassieke muziek en blues als startpunt.


Kaarten kosten 19,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.