Het Kamerkoor Oegstgeest bestaat volgend jaar veertig jaar. | Foto: pr.
Het Kamerkoor Oegstgeest bestaat volgend jaar veertig jaar. | Foto: pr. Foto: pr.

Kamerkoor Oegstgeest brengt Warmond alvast in kerstsfeer

Warmond n De Stichting Kerkelijk Erfgoed Warmond (KEW) houdt in de aanloop naar Kerstmis op zondag 18 december een kerstconcert in de Protestantse Kerk (Herenweg 82).

Na een noodgedwongen onderbreking van twee jaar wordt het traditionele kerstconcert van Kamerkoor Oegstgeest gelukkig weer uitgevoerd met diverse solisten en onder begeleiding van Niek van der van der Meij op orgel en piano. Het koor staat onder leiding van dirigent Joke Geraets.


Het koor zingt onder andere werken van Haydn, Vivaldi, J.S.Bach en Mozart. Als gebruikelijk worden in de loop van het concert enkele kerstliederen met de toehoorders gezongen.


Het Kamerkoor Oegstgeest is in september 1983 opgericht door enkele enthousiaste muziekliefhebbers. Van het circa 25 leden tellend koor is een vaste kern lid vanaf de oprichting. 


Kaartverkoop

Het concert begint om 16.00 uur, de kerk gaat open om 15.15 uur. De toegang bedraagt 15 euro en de kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de leden van het Kamerkoor Oegstgeest en via www.stichtingvriendenkew.nl of via info@stichtingvriendenkew.nl, en zolang de voorraad strekt aan de deur. Parkeren kan achter de kerk op de Krogt via de Laan van Oostergeest. Meer informatie is ook te verkrijgen via 06-53809744.