Sinterklaasknutselmiddag in speeltuin het Vossenhol

Warmond n Speeltuin het Vossenhol opent de deuren weer voor een gezellige knutselmiddag. Op zaterdag 26 november kunnen kinderen tussen 14.00 en 16.00 uur aan de slag in het thema 'Sinterklaas'.

De vorige knutselmiddag in speeltuin Het Vossenhol was een groot succes: ruim 30 kinderen hebben meegedaan. Er is een leuk filmpje van gemaakt dat op Youtube is terug te zien: zoek op Warmond/ Het Vossenhol / Halloween. En de volgende knutselmiddag komt er dus al weer aan. Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom. Aanmelden kan per mail via speeltuinhetvossenhol@hotmail.com. Deelname kost 2,50 euro, maar als je ouders donateur zijn mag je gratis meedoen. Nog geen donateur? Meld je aan via hetzelfde adres en steun Het Vossenhol als donateur, vanaf 10 euro per jaar.


Cosmic Carnival speelt Fleetwood Mac

Sassenheim n The Cosmic Carnival neemt het publiek mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van het legendarische Fleetwood Mac. Op zaterdag 26 november om 20.15 uur staan ze in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

The Cosmic Carnival is een rockband uit Rotterdam en werd in 2007 opgericht. Sinds 2017 speelt The Cosmic Carnaval de theatervoorstelling Fleetwood Mac: The Incredible Story. Hier eren ze de beroemde Brits-Amerikaanse band met een show die in het midden ligt van een concert en een theatervoorstelling.


Het legendarische Fleetwood Mac werd eind jaren zestig opgericht door Peter Green, om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie beleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham. 



De zaal is deze avond ingericht met alleen statafels. Kaarten kosten 25,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.