Afbeelding
Foto: pr.

Feestelijke middag voor Zonnebloem Sassenheim

Verenigingen Sassenheim

Sassenheim • In Grand Café Graaf Jan was op dinsdag 22 november een van de laatste activiteiten van dit jaar van Zonnebloem Sassenheim georganiseerd. Hiervoor hadden zich ruim 50 gasten aangemeld. Zij arriveerden samen met veel van de medewerkers begin van de middag in het restaurant. De ruimte was geheel gevuld, geen stoel meer vrij, want er stond, net als vorig jaar, weer een koor opgesteld: Het Amusementskoor Volare.

Voorzitter Lia Ligthart heette in een kort welkomstwoord de aanwezigen welkom, die inmiddels al genoten van koffie/thee en lekkers. Zij sprak kort over de activiteiten eerder in het jaar, over het programma, maar ook werd door haar even stil gestaan bij het overlijden van een aantal van de gasten. Vervolgens startte het Amusementskoor met een eerste optreden van deze middag. Met enthousiasme werd het lied ‘Volare’ ingezet. En er was direct sfeer. Een vrolijk en afwisselend repertoire werd ten gehore gebracht, waarbij heerlijk werd meegezongen; het was bijna onmogelijk om stil te blijven zitten.

Aansluitend was het tijd voor de eerste bingoronde. De voorzitter nam plaats achter de bingomolen; samen met bestuurslid Jeannette Verspuij werd het spel gespeeld, waarbij weer mooie prijzen te winnen waren. De mannen van Volare verzorgden hun volgende optreden en sloten af met het Sassenheims volkslied. 

Iedereen was aan het genieten van een drankje en hapjes; een tweede bingoronde werd gespeeld en de laatste prijzen uitgedeeld. De voorzitter haalde alle medewerkers naar voren om hen te bedanken voor hun inzet. Dit werd onderstreept met een cadeautje en een groot applaus.