Afbeelding
Foto: pr.

Cabaretier Martijn Koning in Het Trefpunt

WARMOND n Cabaretier Martijn Koning staat met Appeltjes schillen (try-out) op vrijdag 23 december om 20.30 uur in theater Het Trefpunt (Herenweg 80).

We zeggen meestal niet wat we van elkaar vinden, want dan ontstaan er vaak ongemakkelijke situaties. Martijn Koning houdt daarvan, sterker nog: Martijn ís een ongemakkelijke situatie. In deze show vertelt hij u eens flink de waarheid; over zichzelf! 

Koning startte in 2004 als stand-up comedian en volgt sindsdien gestaag zijn weg. Van het studentencabaret via Toomler/Comedytrain naar de Ziggo Dome. Zijn carrière gaat snel als hij op televisie verschijnt. Eerst bij Cojones en Dit Was Het Nieuws, later bij RTL Late Night en Jinek en in 2019 volgde de RTL4 Oudejaarsconference. Nog altijd is er een niet te stoppen drang om zijn hart te luchten.


Kaarten kosten 18,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterhettrefpunt.nl, bij de VVV aan de Gemeentehaven 3 of een half uur voor aanvang aan de zaal.


Kerstmarkt in de Bernardus

Sassenheim n In woonzorgcentrum de Bernardus (Hoofdstraat 82) is op vrijdag 16 december van 10.30 tot 16.00 uur een kerstmarkt. Iedereen is welkom om alvast kerstinkopen te doen. De toegang is gratis.


Bloom in Gerto

Regio/Voorhout n Popkoor Bloom uit Noordwijkerhout geeft in december maar liefst zes bijzondere concerten. 


Op zondagmiddag 11 december brengt Bloom de bewoners van woonzorgcentrum Jeroen in Noordwijk in kerststemming en op dinsdagavond 13 december laat Bloom haar kerstklanken horen in woonzorgcentrum Gerto in Voorhout.


Op zaterdagmiddag 17 december verhoogt Bloom de kerstsfeer in het centrum van Noordwijkerhout, waar het winkelend publiek kan genieten van liedjes als Jingle Bells, Let it snow en Santa’s Party. 


Zondagmiddag 18 december is Bloom te zien en te beluisteren in het dorpshart van Lisse.