Kerstmarkt 1

Warmond n Op het pleintje bij de Pomp, in de Dorpsstraat, is op zondag 11 december van 11.00 uur tot 16.00 uur weer een gezellige kerstmarkt met meer dan 20 kramen. Met unieke, ambachtelijke kunst- en kunstnijverheidsproducten, zilverwerk, brocante, velerlei (antieke) kerstboomversiering, kerstlichtjes, kerststallen, tafellinnen, serviesgoed, antiek glaswerk, kandelaars, tafelzilver, hoeden, unieke sieraden, artikelen van schapenvachten, cadeauartikelen, kerststukjes, kerstdecoraties en nog meer. Ook is er uiteraard erwtensoep en chocolademelk. Kinderen van 7 tot 12 jaar mogen zelf kaarsen maken. Vergeet vooral niet om ook even een kijkje te nemen in de galeries aan het plein.


Kerstmarkt 2

Voorhout n Ook in Voorhout staat de kerst centraal op zondag 11 december. De veertiende editie van de Kerstmarkt op het Kerkplein is van 11.00 tot 16.30 uur. Het kerkplein bij de Bartholomeuskerk zal dan wederom in kerstsfeer zijn gehuld. Op de markt staan meer dan 30 verschillende kramen. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten in een tent waar ook poffertjes tegen een geringe vergoeding te koop zijn. Ook de Kerstexpress rijdt weer zijn rondje door het dorp. De organisatie laat weten dat het alleen mogelijk is om contant te betalen op de markt, pinnen is niet mogelijk. 


In De Tuinzaal geeft Theaterschool Teylingen een doorlopende voorstelling met het stuk 'De Drie musketiers'. Ook is de grootste Boekenmarkt van de Bollenstreek er weer voor de vele liefhebbers. Er zijn muzikale optredens zowel buiten als in de kerk, onder andere van Gospelkoor Soul2Soul, Popkoor Goed Gestemd en van het St. Cecilia leerlingenorkest. Meer dan 400 kerstgroepen uit alle werelddelen staan ook uitgestald.


De opbrengst van de Kerstmarkt komt geheel ten goede aan de parochie voor de aanschaf van audio/visuele apparatuur in de Bartholomeuskerk.