Vrolijke Verrassende Kerstshow voor kids

Sassenheim n Kom in de kerststemming met de Vrolijke Verrassende Kerstshow! Op zondag 11 december staat Theater van Santen om 15.00 uur met deze show in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). 

Prinses Anna zingt héél graag liedjes, zoals ‘Dikkertje Dap’ of ‘Morgen’ uit de musical ‘Annie’. Toen zij zes jaar was, is haar vader de Koning niet meer teruggekomen van een reis. Nu haar vader weg is, kan haar stiefmoeder ongestoord genieten van alle luxe. Voor Anna blijven alleen de reststofjes over en de mensen noemen haar de Lapjesprinses. Van de restjes moet Anna een jurk maken voor De Vrolijk Verrassende Kerstshow en als dat lukt mag zij naar deze show.


Het wordt een prachtig feest vol verrassingen. Op het feest komt ze een quizmaster, een lakei en heel veel andere kinderen tegen. Prinses Anna mag de mooiste liedjes zingen, meedoen aan een quiz, de kerstboom versieren, musiceren en zelfs een schilderij maken. Uiteraard zullen de kinderen haar daarbij gaan helpen. Dat zorgt voor veel verrassingen en een vrolijk kerstfeest voor iedereen.


Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te koop via www.hetonderdak.nl.


Drie orkesten Crescendo samen in concert

Sassenheim n Na twee jaren gedwongen radiostilte zal Crescendo Sassenheim op zaterdag 17 december weer een kerstconcert verzorgen. In de Julianakerk (Julianalaan 6) maakt de hele vereniging samen muziek.

Het thema 'Komt allen tezamen' nodigt jong en ouder uit om naar de voltallige vereniging te komen luisteren. De drie orkesten van Crescendo zullen u weten te verrassen met een stralend programma. Het concert begint om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 20.45 uur. 


De toegang is gratis en na afloop van het concert is er voor iedereen chocolademelk en glühwein.


Kerst met Caprice

Sassenheim n Na twee jaar zonder concert mogen de dames van vocaal ensemble Caprice weer het podium op. Op vrijdag 16 december geven zij hun traditionele kerstconcert in de Dorpskerk (Hoofdstraat 217).

Het a capella ensemble heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan hun klassieke kerstprogramma. Ook is er dit jaar een gastmuzikante, de dwarsfluitiste Nicole de Vette. Samen nemen ze het publiek mee in de kerstsfeer.


De kerkdeuren gaan open 19.45 uur, het concert begint om 20.00 uur. Kaartjes kosten 10 euro en zijn voor aanvang te koop aan de zaal, of vooraf te reserveren via vecaprice@hotmail.com.