Afbeelding
Foto: pr.

Zonnebloem ontvangt Sint

Warmond n Groot feest in Café De Oude School, waar Sinterklaas en Piet op donderdag 1 december een bezoek brachten aan 45 gasten van de Zonnebloem. Er werd gezongen, er was een loterij en natuurlijk kreeg iedereen een cadeautje. De drankjes en hapjes verhoogden de feestvreugde, waarna iedereen tevreden huiswaarts trok. | Foto: pr.







Kerstsamenzang in Pancratiuskerk

Sassenheim n Opgaande naar het Kerstfeest is er op zondag 18 december om 15.00 uur een Kerst Samenzang in de St. Pancratiuskerk (Hoofdstraat 188). Naast bekende liederen, die gezamenlijk worden gezongen, zal het Popkoor Blue Notes uit Delft een aantal prachtige kerstliederen ten gehore brengen.De rode draad in het geheel is het verhaal van de Kerstroos van Selma Lagerlöf. Het publiek is ook uitgenodigd om na afloop koffie, thee of warme chocolademelk te komen drinken.


Kerstbingo voor senioren

Sassenheim n De (kerst)ballen gaan rollen bij de Seniorenvereniging Teylingen afdeling Sassenheim. Op donderdag 15 december vanaf 14.00 uur wordt de gezellige kerstbingo gespeeld in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). Deze keer zijn er drie bingorondes met aansluitend een loterij. De prijzen zijn dit keer aangepast aan de feestdagen. De zaal is open vanaf 13.30 uur. De bingo is voor leden van de vereniging.

Afbeelding