Bezoekers in de polonaise tijdens het leukste carnavalsfeest van de Bollenstreek. | Foto: pr.
Bezoekers in de polonaise tijdens het leukste carnavalsfeest van de Bollenstreek. | Foto: pr. Foto: pr.

Winterfeest voor mensen met een beperking

Activiteiten Regio

Teylingen • De Stichting Winterfeest bestaat uit alle carnavalsverenigingen uit Duin- en Bollenstreek, die zich inzetten voor het houden van het Winterfeest voor mensen met een beperking. Op vrijdag 10 februari wordt de polonaise weer ingezet in de schuur van de familie Weijers, de thuislocatie van de Keiebijters, gelegen aan de Ambachtsweg 5 in Noordwijkerhout

Inmiddels is het al weer bijna drie jaar geleden dat het laatste Winterfeest is gehouden in de Schelft in Noordwijkerhout. Na die tijd is er veel gebeurd. Gelukkig kan en mag het nu weer! 

Op dit feest zullen naast de deelnemers van de avond ook alle carnavalsverenigingen uit Duin- en Bollenstreek aanwezig zijn. De avond staat bol van de gezellige muziek en optredens van dansmariekes. Zo zullen er optredens zijn van natuurlijk de Bollenband, diverse Pretbands, Gerrit Heen en Weer, Jelle Biz. Carnavalsvereniging de Duinknijnen heeft dit jaar de eer het prinsenpaar te leveren vanwege hun 55-jarig bestaan.

Het Winterfeest start om 18.30 uur, maar vanaf 18.00 uur mogen bezoekers al naar binnen. Tot 21.30 uur is er ruimte voor één al gezelligheid. Meer weten of aanmelden? Kijk op www.stichtingwinterfeest.nl voor meer informatie.