Afbeelding
Foto: Esther Luijk

Koffiespeeltuin tijdens Nationale Voorleesdagen

Activiteiten Voorhout Warmond

Voorhout/Warmond • Op 25 januari start de landelijke campagne Nationale Voorleesdagen. Dit jaar staat het prentenboek Maximillian Modderman in de aandacht bij alle bibliotheken en boekhandels. En de bibliotheek heeft wel iets heel bijzonders: BN’er Fenna Ramos gaat in de vestiging Warmond het boek voorlezen.

Tijdens de Koffiespeeltuin in de bibliotheek van Voorhout op woensdag 25 januari van 9.30 tot 11.00 uur kunnen kinderen en ouders meekijken en luisteren via het grote scherm, onder het genot van een “ontbijtje”. Daarna wordt het boek nog eens met elkaar gelezen om vervolgens de kinderen te laten spelen met de beleeftafel. Een gezellige tafel ingericht zoals in het boek met poppenservies en knuffels om mee te spelen. Deelname is gratis en aanmelden vooraf is niet nodig. 

Elke laatste woensdag van de maand is er een Koffiespeeltuin in de Bibliotheek in Voorhout en kunnen ouders/verzorgers met kinderen tot en met 4 jaar, onder het genot van een kopje koffie elkaar ontmoeten, boekjes lezen en ervaringen delen. Opa’s en oma’s zijn ook welkom.

De koffiespeeltuin is een samenwerking met de Bibliotheek Bollenstreek en CJG Teylingen.