Afbeelding
Foto: pr.

Gezellig samen leren koken met kookcursus voor senioren

Voorhout n Marente start vanaf woensdag 8 februari weer met de succesvolle basiskookcursus ‘De Oude Garde’ in Voorhout. Onder enthousiaste begeleiding van chef-kok Willem Vogels leren deelnemers tussen 16.30 en 19.00 uur al doende een gezonde maaltijd te bereiden. Na de kookles neemt iedereen plaats aan de gedekte tafel en dineert samen onder het genot van een glaasje wijn of fris. Gezelligheid en saamhorigheid staan bij deze cursus voorop.

Tijdens de kookcursus leert u van chef-kok Willem Vogels hoe u eenvoudig een gezonde en smaakvolle maaltijd maakt. Na deze cursus bent u in staat om maaltijden te bereiden zoals aardappelen met groente en vlees of vis, stamppot, pasta of een maaltijdsoep. De cursus bestaat uit zes kooklessen en is in De Spelewey in Voorhout. Er wordt gekookt vanuit het Marente Kookboek. 


Aanmelden

Wilt u graag leren koken of vindt u het gezellig om samen met anderen te koken en te eten? Meld u dan snel aan voor de kookcursus ‘De oude garde’. Er zijn nog enkele plekken vrij. Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur (vrijdag tot 12.00 uur) contact opnemen met Marente via telefoonnummer (071) 409 33 33 en/of e-mailadres info@marente.nl. Kijk ook eens op www.marente.nl.


Goede start met nieuwjaarstoost 

Warmond n Vijftig senioren kwamen op dinsdagmiddag 10 januari samen om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen.

De bijeenkomst was een gezamenlijk initiatief van de Seniorenvereniging en de Zonnebloem. Beide verenigingen zetten zich in om het sociale contact van de Warmondse bewoners te bevorderen. De aanwezigen werden welkom geheten door Chris Zwetsloot, de voorzitter van de Warmondse Seniorenvereniging. Toen er een drankje werd geschonken deed de voorzitter van de Zonnebloem, Egbert van der Weide, zijn woordje in de vorm van een verhaaltje: een (on)gelukkig nieuwjaar. Tot slot stelde de nieuwe aspirant-voorzitter van de Seniorenvereniging Teylingen zich voor, Pieter van der Zanden, waarbij hij een gedicht uitsprak.