Informatieavond voor VvE’s over isolatie

warmond n Verduurzamen kan voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) best lastig zijn. Daarom organiseert de gemeente op maandag 6 februari in Theater ’t Trefpunt in Warmond een informatieavond voor VvE’s over verduurzaming.

Het VvE Duurzaamheidsloket en het Nationaal Warmtefonds geven op deze avond presentaties over de meest actuele informatie op het gebied van energiebesparing, isolatie en financiering. Bovendien geeft de gemeente tien VvE's een gratis intakegesprek met het VvE Duurzaamheidsloket. De VvE-besturen binnen de gemeenten ontvangen een uitnodiging voor de informatieavond. Deze is op maandag 6 februari 19.00 uur in theater Het Trefpunt in Warmond aan de Herenweg 80. VvE-leden kunnen zich ook aanmelden via: www.allemaal-duurzaam.nl. Om ervoor te zorgen dat er voor alle VvE’s plaats is op de informatieavond, mogen per VvE maximaal vijf (bestuurs)leden deelnemen.


Lezing over Voorhout in de 20ste eeuw

Voorhout n Voorhout in de 20ste eeuw; voor velen van ons lijkt die eeuw nog niet zo lang geleden. Hoe leuk is het dan, om tientallen foto’s te zien van ‘ons Voorhout’, die een golf van herkenning op zullen roepen? 

Op 9 donderdag is de lezing in De Verdieping, vanaf 14.00 uur. Historicus Kees den Elzen van de Historische Kring Voorhout (HKV) spreekt geanimeerd over de lokale geschiedenis. De middag wordt mogelijk gemaakt door de Rotary Club Voorhout, in samenwerking met de Seniorenvereniging Teylingen en de HKV. De inloop is vanaf 13.30 uur. De Rotary Club Voorhout zorgt voor de koffie en een extra consumptie.


Ondernemers         op de latten

Teylingen n Business Platform Teylingen (BPT) houdt op woensdag 15 februari een BBQ Winter Skiparty voor alle ondernemers uit Teylingen. 

De deuren van de Gebr. Wop (Hoofdstraat 174) gaan open om 18.00 uur. Het evenement start om 18.30 uur. Aanmelden kan via www.businessplatformteylingen.nl. De skiparty is zowel voor leden als niet-leden van het BPT.