Meet & eat in de Verdieping

Voorhout n Op zaterdag 18 februari, 18 maart en 15 april organiseren de Diaconie en Pastorale raad van de Kleine Kerk in Voorhout een gezellige Meet & eat in de Verdieping (Dr. Aletta Jacobslaan). Tussen 17.00 en 19.00 uur is iedereen welkom om met elkaar gezellig te kletsen, een spelletje te spelen en een heerlijk kopje soep en een broodje te eten.


De kosten hiervoor zijn 2,50 euro per persoon. Ook staat er een collectebus voor een vrijwillige bijdrage aan de Voedselbank. Aanmelden voor deze Meet & eat kan voor 11 februari via diaconie@kleinekerk.nl.


Raad gaat beslissen over parkeergarage

Sassenheim n De gemeenteraad gaat donderdag 2 februari een beslissing nemen over een parkeergarage onder het vernieuwde Hortusplein. Meerdere fracties zijn tegen, omdat ze de kosten van 4,9 miljoen euro niet vinden opwegen tegen het aantal van 27 extra parkeerplaatsen. Andere fracties vinden het weer een eenmalige kans om het goed aan te pakken. Lees verder op pagina 5.


Deel fietspad Oosthoutlaan week dicht

Voorhout n Het net aangelegde fietspad aan de Oosthoutlaan wordt van 6 tot en met 14 februari voor een deel afgesloten. Het gaat om het fietspad tussen de Bloemenschans en Oosthoutplein, aan de kant van het water. Er komt een nieuwe wand in de sloot om de waterkant te beschermen. Fietsers kunnen omrijden via de Bloemenschans, Distelweg en het Rietpad. Ook kunnen ze gebruikmaken van het fietspad aan de overkant van de Oosthoutlaan.