Bij basisschool De Avonturier kregen ze vorig jaar een cheque voor een nieuwe groentetuin. | Foto: pr.
Bij basisschool De Avonturier kregen ze vorig jaar een cheque voor een nieuwe groentetuin. | Foto: pr. Foto: pr.

'Goede ideeën? Kom maar op!'

n Jacoba van Beierenfonds op zoek naar initiatieven

Teylingen n Ook een goed idee voor een initiatief waar Sassenheim, Voorhout of Warmond een stukje mooier of beter van wordt? Het Jacoba van Beierenfonds gaat ook dit jaar weer aanvragen honoreren met een financiële bijdrage. Vanwege de inflatie gaat de maximale vergoeding voor dit jaar omhoog.

Het Jacoba van Beierenfonds Teylingen heeft in 2022 stap voor stap het aantal aanvragen weer zien toenemen. Het waren stuk voor stuk leuke, mooie, grappige of verrassende initiatieven, waarvoor een bijdrage aan het fonds werd gevraagd. Denk bijvoorbeeld aan een bijdrage aan de kosten van nieuwe uniformen bij Sint Cecilia, een bijdrage voor de aanschaf van een barbecue voor een jaarlijks te houden buurtbarbecue, een bijdrage aan de kosten van optredens, die door Stichting Oud Sassenheim georganiseerd zijn tijdens de Open Monumentendag, een bijdrage voor het aanleggen van een groentetuin voor basisschool De Avonturier, een bijdrage voor de aanschaf van klapstoelen voor de historische vereniging Warmelda, maar ook een bijdrage voor de aanschaf van trainingsmaterialen voor Judo Team Bollenstreek. Mooie initiatieven, die de ondersteuning waard waren.


In 2023 hoopt het bestuur van het fonds nog meer initiatieven mede mogelijk te kunnen maken. Daarbij zullen de Graven & Gravinnen van het fonds meer in het zonnetje gezet gaan worden. Zij zijn de ambassadeurs van het fonds.


Aanvragen

Het Jacoba van Beierenfonds Teylingen is er klaar voor om heel veel projectaanvragen in behandeling te nemen. Het is daarbij goed om te weten dat het fonds besloten heeft, onder andere door de toenemende inflatie, het bedrag dat maximaal kan worden toegekend per 1 januari 2023 te verhogen van 1.500 naar 1.750 euro. De jaarlijkse informatiebijeenkomst is op 27 maart om 20.00 uur. De locatie wordt later bekend gemaakt.


Het proces rondom de aanvraag en toekenning staat goed in de steigers. Op de website vind je daar alle informatie over. Onlangs is Joke de Koning binnen het fonds van start gegaan als projectondersteuner. Zij neemt het stokje over van Ria Eijck, die actief blijft in het project adviesteam.


Op de website van het fonds kunnen inwoners vinden hoe ze een aanvraag in kunnen dienen. Bij vragen hebt kan contact opgenomen worden om te overleggen hoe het beste aan te pakken. "We denken graag met je mee, ook over de mogelijkheden richting andere fondsen!". 


Meer informatie en het formulier om een bijdrage aan te vragen, zijn te vinden op www.jacobavanbeierenfondsteylingen.nl.


Webprof: 'Maak indruk met een professioneel ontworpen website'

Voorhout/zakelijk n "Ik geloof dat een professionele website de basis is van een succesvolle online aanwezigheid. Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar ook goed presteren. Bij Webprof zetten wij ons in om bedrijven te helpen om hun online doelen te bereiken door middel van professioneel webdesign en online marketing," vertelt Mark Zonneveld, oprichter van het digitale bedrijf.

Mark Zonneveld, oprichter van Webprof uit Voorhout, is trots om aan te kondigen dat hij dit jaar een eigen bedrijf is gestart in het maken van professionele websites voor ondernemers en verenigingen. 

Met een passie voor technologie en een oog voor detail, richt Mark zich op het creëren van aantrekkelijke en functionele websites die ondernemers helpen hun online aanwezigheid te versterken en hun bedrijf te laten groeien.


Van ontwerp tot lancering

Met zijn digitaal bureau Webprof biedt Mark een complete service waarmee ondernemers hun droomwebsite kunnen realiseren, van ontwerp tot ontwikkeling en lancering. Hij werkt nauw samen met zijn klanten om hun unieke wensen en doelen te begrijpen en een website te creëren die perfect aansluit bij hun bedrijf.


Webprof biedt een breed scala aan diensten, waaronder webdesign, SEO zoekmachineoptimalisatie en web beheer (hosting en onderhoud). Het bedrijf werkt met een team van ervaren professionals die elk met hun eigen specialisatie bijdragen aan het succes van de klanten.


Succesvolle basis

Mark zijn doel is om ondernemers blij te maken met een mooie website die hun bedrijf op een professionele manier presenteert aan hun doelgroep. Hij gelooft dat een professionele website de basis is voor een succesvol bedrijf en dat elke ondernemer verdient om online te schitteren.


Webprof is nu beschikbaar voor nieuwe klanten en Mark nodigt ondernemers uit om contact met hem op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Hij kijkt ernaar uit om samen te werken met ondernemers om hun online doelen te bereiken. Meer informatie is te vinden op www.webprof.nl.



Het doel is om ondernemers blij te maken met een mooie website

Mark Zonneveld: 'Samen iets moois maken daar doe ik het voor'. | Foto: pr.