Het optreden van Ernest Beuving verwordt aldus tot een totaalbeleving van oprechte muziek, humoristisch theater en ontroerende poëzie. | Foto: pr.
Het optreden van Ernest Beuving verwordt aldus tot een totaalbeleving van oprechte muziek, humoristisch theater en ontroerende poëzie. | Foto: pr. Foto: pr.

Leonard Cohen herleeft in Het Trefpunt

Warmond n Zanger Ernest Beuving komt met zijn programma So long Cohen op zaterdag 4 maart om 20.30 uur naar theater Het Trefpunt (Herenweg 80). Beuving en band brengen een muzikale en theatrale ode aan de in 2016 overleden zanger Leonard Cohen. Deze Canadees stond bekend om zijn donkere en monotone geluid en hield met zijn teksten vele fans in de ban. Naast het hier ten gehore brengen van zijn bekendste nummers is het tevens een queeste van Beuving naar wie Cohen was: zingen en zoeken tegelijk dus. Dit zoeken doet de totaalperformer op deels cabareteske wijze. Zo schuiven, bijvoorbeeld via imitaties karakteristieke tafelgastheren aan als Bob Dylan en Maarten van Rossem. Kaarten kosten 18 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterhettrefpunt.nl, bij de VVV aan de Gemeentehaven 3 of een half uur voor aanvang aan de zaal.