Afbeelding
Foto: pr.

Combineer cabaret en muziek in theaterweekend

Sassenheim n Een weekend lang genieten van theater kan met het speciale combiticket van theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari zijn twee voorstellingen te zien voor slechts 20 euro.

Op vrijdag 3 februari om 20.15 uur staat Marlon Kicken op de planken met haar cabaretvoorstelling 'Draadloos'. De goedlachse cabaretier werd geboren op Curaçao maar groeide op in Aarle-Rixtel. Hij staat bekend om zijn relaxte houding, herkenbare anekdotes, grote improvisatievermogen en een gezonde dosis zelfspot. Met deze combinatie weet hij het publiek eenvoudig op zijn hand te krijgen. Heb je nog nooit eerder een show van deze comedian gezien? Dan moet je zeker in de zaal zitten! Geen zaal is te groot of te klein voor deze cabaretier met z’n relaxte stijl en die elk publiek een geweldige avond bezorgt. Ben je na de voorstelling de draad ook een beetje kwijt? Troost je dan met de gedachte dat je in ieder geval een hilarische avond hebt beleefd.


De Tussentijd

Prachtige ballads aan de vleugel en hilarische anekdotes vormen ‘De Tussentijd’ van singer- songwriter Maurice Mulderij (op de foto). Hij treedt op zaterdag 4 februari om 20.15 uur op.


 De tussentijd ligt tussen verleden en toekomst, tussen ontwaken en opstaan, tussen opkomst en ondergang, tussen indrinken en laatste ronde, tussen geboren worden en doodgaan. De tussentijd lijkt kortdurend, maar is er altijd. Filosofisch? Een beetje misschien, maar Maurice gaat de grote vragen des levens en de steeds terugkerende of juist eeuwigdurende tussentijd te lijf met mooie, gevoelige ballads en humor. Zijn eerlijkheid, kwetsbaarheid en muzikaliteit zorgen voor een vanzelfsprekende verbinding tussen hem en zijn publiek. Wie in de tussentijd Maurice leert kennen, heeft er aan het einde van de voorstelling een vriend bij. Mulderij bracht in de afgelopen jaren meerdere albums uit met eigen songs, waarvoor hij samenwerkte met Frank Boeijen, Rob de Nijs en Stef Bos. Deze tekst is automatisch gegenereerd en vrij aan te passen en fungeert als een voorbeeld van de verschillende tekststijlen die beschikbaar zijn.


Kaarten kosten 20 euro voor de twee voorstellingen en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.