Tijdens de clinic leren de jongste deelnemers de basis van handbal. Spelers met ervaring leerden nieuwe technieken en trucs. | Foto: pr.
Tijdens de clinic leren de jongste deelnemers de basis van handbal. Spelers met ervaring leerden nieuwe technieken en trucs. | Foto: pr. Foto: pr.

Handbalclinic voor jongens

Voorhout n Na het succes van de eerste editie, organiseert handbalvereniging Foreholte op zaterdag 4 februari van 17.45 yoy 18.45 uur een tweede jeugdclinic handbal voor jongens in sporthal De Tulp. Leden én niet leden kunnen gratis deelnemen.

Handbal is snel, leuk en creatief. De clinics van HV Foreholte zijn ideaal als kennismaking voor jongens die de handbalsport willen ontdekken. Na de clinic zijn er ook nog twee wedstrijden te bekijken van de Heren van HV Foreholte, waaronder de topper van de nummer 1 Zaanstreek tegen de nummer 2 HV Foreholte. Deelname is gratis, aanmelden via www.hvforeholte.nl, of  jongensclinic2023hvforeholte@gmail.com.


Hoofdsponsors verlengen

Op zaterdag 28 januari ondertekenden Sam en Peter van Schooten in de Tulp hun sponsorcontract met HV Foreholte. De twee bedrijven blijven drie jaar hoofdsponsor van de damesselectie. De jarenlange samenwerking tussen de handbalvereniging en de ondernemers uit Voorhout krijgt zo een vervolg. Kees Kraakman, voorzitter: "De handbalvereniging is enorm gegroeid. De goede prestaties van het Nederlands Elftal, zowel de vrouwen als de mannen, draagt daaraan bij. De sponsoring van lokale ondernemers is echter cruciaal om de vereniging verder uit te bouwen."

Afbeelding