Afbeelding
Foto:

Dagkaarten Duin en Bollen Vierdaagse

regio n Ook dit jaar biedt de Duin en Bollen Vierdaagse weer de mogelijkheid om per dag in te schrijven. Dat wil zeggen, alleen voor de donderdag, vrijdag en zaterdag. De finaledag op zondag is voor wandelaars die alle vier dagen hebben volbracht. Dagkaarten zijn ingesteld voor wandelaars die niet alle dagen kunnen of willen lopen, maar ook voor degene die het vierdaagsegevoel een dagje wil opsnuiven. Dag-wandelaars verdienen een speldje. Wie de officiƫle DB4Daagse-medaille omgehangen wil krijgen, moet wel de volle vier dagen lopen. Inschrijven per dag kan op de website van het wandelfestijn op dezelfde manier als voor vier dagen. De tweede Duin en Bollen Vierdaagse is van 12 tot en met 15 oktober en gaat door alle elf dorpen in de Duin- en Bollenstreek bezocht. Start en Finish zijn op dag 1 in Hillegom, op dag 2 in Lisse en dag 3 en 4 op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.


   Dagkaarten 5 km gratis

De dagkaarten van De 5 van Hoogvliet voor de donderdag, vrijdag en zaterdag zijn gratis en de actie is gericht op scholen, bejaardenhuizen, buurthuizen maar ook op mensen die het wandelen nog niet eerder als leuke bezigheid hebben beschouwd.

Inschrijven moet officieel per dag via www.db4daagse.nl. Scholen en groepen (meer dan 12 personen) via een formulier dat per mail is aan te vragen: info@db4daagse.nl.