Adest Brass geeft op vrijdag 5 april, samen met GHO Crescendo, een concert in het Rijnlands Lyceum. | Foto: pr
Adest Brass geeft op vrijdag 5 april, samen met GHO Crescendo, een concert in het Rijnlands Lyceum. | Foto: pr Foto: pr.

Adest Brass & GHO Crescendo spelen samen ‘(Z)Onder één dak’

sassenheim n Adest Brass en het Groot Harmonie Orkest van Crescendo geven op vrijdagavond 5 april geven een gezamenlijk concert in het Rijnlands Lyceum, Van Alkemadelaan 2 in Sassenheim. 

Hun gezamenlijke zoektocht naar een nieuw onderkomen maakt deze avond extra bijzonder. Deze prachtige Sassenheimse verenigingen laten u genieten van een diversiteit aan muziekgenres. Adest Brass speelt o.a. ‘Guardians of peace' en een remix van Claude's hit ‘Ladada'. Het GHO van Crescendo speelt onder andere ‘Wind in the willows' en een medley van Coldplay.

De zaal gaat om 19.30 uur open en het concert begint om 20.00 uur. Kaarten á €10,00 of €7,50 voor kinderen t/m 12 jaar kunt u via https://adestmusica.sites.ticketteam.cloud/ kopen of op de avond zelf aan de deur zolang de voorraad strekt. In deze prijs is het pauzedrankje inbegrepen. Op de avond zelf graag met pin of gepast contant betalen.