Burgemeester Carla Breuer bracht vorig jaar een bezoek aan de Kledingbank Teylingen. | Foto: archief/pr.
Burgemeester Carla Breuer bracht vorig jaar een bezoek aan de Kledingbank Teylingen. | Foto: archief/pr. Foto: pr.

Open dag bij Kledingbank Teylingen

Inloop en open dag Sassenheim

Sassenheim • Bij Kledingbank Teylingen is op zaterdag 25 maart van 13.00 tot 15.00 uur een open middag. Iedereen kan dan een kijkje nemen bij deze bijzondere winkel aan de Parklaan 176d (achter de brandweerkazerne). 

Kledingbank Teylingen is een modezaak met paskamers, voor dames, heren en kinderen. Een verschil: er is geen kassa. Inwoners uit de Duin- en Bollenstreek , die geen financiële middelen hebben om kleding en schoenen te kopen voor hun gezin of zichzelf, kunnen hier (met verwijzing) terecht. Vrijwilligers sorteren de ingebrachte kleding en schoenen. De kledinguitgifte wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van bedrijven en particulieren, ook worden van de donaties, ondergoed en sokken voor de klanten aangeschaft.


Kleding inbrengen

De open dag is bestemd voor iedereen die belangstelling heeft voor de winkel en de activiteiten van de Kledingbank. Tijdens de open dag wordt er geen kleding uitgegeven, kleding inbrengen is wel mogelijk, vooral zomerkleding kan de stichting nu goed gebruiken. Van de ingebrachte kleding of schoenen wordt verwacht dat deze schoon en niet versleten of kapot zijn. Ondergoed en sokken kunnen om hygiënische redenen niet worden aangenomen. Voor meer informatie, kijk op www.kledingbankteylingen.nl

Uit de krant