Afbeelding
Foto: pr

Meerdere optredens Toneelvereniging ‘’Cultuur Verheft’’ in april

zondag 14 april 2024 14:00

De maand april staat weer in het teken van toneelspelen. Ditmaal trakteert Cultuur Verheft u op drie korte stukken.

Het stuk ’’Strooigoed’’ vertelt het verhaal over een vrouw die haar verloofde verloren is. Met de urn in de hand, is ze samen met haar schoonzus, op zoek naar een mooie plek om de as uit te strooien. Ze zijn al twee weken in Saint Tropez en komen er niet uit. Deze avond wil ze een beslissing forceren. Gaat dat lukken? Regie is in handen van Peter Kales.

Het stuk ‘’Help! Een vrouw in de familie’’ neemt u mee naar het huis van zakenman Willem van Dremmelen. Hij ontvangt zijn familie voor een gezellig diner en heeft tevens een belangrijke mededeling; hij wil hen en zijn secretaresse namelijk voorstellen aan een nieuw vrouwelijk familielid. Regie is in handen van Chris Tetteroo.

Het stuk ‘’Pizza en telefoonterreur’’ speelt zich af in een kookstudio in Italië. Martha ontvangt gasten, om hen de kunst van het maken van pizza’s te leren. Eén voor één blijken ze onafscheidelijk van hun telefoon. Martha weet hier wel raad mee en krijgt onbewust hulp van een van haar gasten. Met deze eenakter zal Aloys Standaert zijn 40-jarig jubileum vormgeven. Regie is wederom in handen van Peter Kales.

De zaal gaat bij alle voorstellingen dertig minuten van tevoren open. Reserveren van kaarten kan via https://bit.ly/cv-eenakters . Bij problemen met bestellen kunt u mailen naar cultuurverheft@gmail.com .

Alle data zijn te vinden op de website www.cultuurverheft.nl