Informatie

De Teylinger.nl is de webeditie van het nieuwsblad De Teylinger. Sinds 2006 vormen Sassenheim, Voorhout en Warmond de gemeente Teylingen. Voor Uitgeverij Verhagen was dit de aanleiding om elke week op alle adressen in deze gemeente gratis een krant te bezorgen.

De Teylinger is een krant waarin al het lokale nieuws uit de drie dorpen binnen Teylingen én over de gemeente Teylingen wordt opgenomen. De Teylinger besteedt uitgebreid aandacht aan het verenigingsleven in het dorp, houdt een vinger aan de pols van de plaatselijke politiek en schrijft over wat de Voorhouters, Sassenheimers, Warmonders en de bezoekers van Teylingen willen weten.

Actualiteiten worden afgewisseld met interviews van interessante mensen. Er wordt aandacht besteed aan cultuur de geschiedenis van Teylingen en wekelijks wordt een uitgebreide uitgaansagenda geplaatst. De Teylinger ligt elke woensdag in de bus en is echt een blad om even voor te gaan zitten. Niet alleen om te ontdekken wat De Teylinger wekelijks allemaal in huis heeft, maar tevens om even lekker te genieten.

Focus
Door onze lokale focus behalen wij een zeer hoge leesdichtheid. Voor diverse uitgaven is zelfs een percentage tussen de 85-95% gemeten. Iedereen is immers benieuwd naar wat er in het dorp te koop is. Lokaal adverteren doet verkopen, en met onze aantrekkelijke doorplaatstarieven kunt u ook een grotere regio prima bereiken.

Uitgeverij Verhagen werkt met een lay-out gedreven opmaak: dit houdt in dat wij onze kranten volgens een vast stramien opbouwen en vaste advertentieformaten gebruiken. Dit zorgt voor een verzorgde uitstraling en een hoge attentiewaarde.

Klik hier voor de tarievenlijst voor online adverteren.

Voor informatie en tarieven neem je contact op met onze media adviseurs

Afbeelding

Wanda de Mooij
T. 06 - 196 974 83
Wanda.de.mooij@uitgeverijverhagen.nl

Afbeelding

Jeannette Mink- van Beelen
jeannette.mink@uitgeverijverhagen.nl>

of met de advertentieafdeling T. 071 4091637
advertentie@uitgeverijverhagen.nl

De Teylinger wordt gratis huis-aan-huis verspreid in Sassenheim, Warmond en Voorhout, en is bovendien gratis af te halen bij:

• Gemeentehuis Sassenheim
• Primera Sassenheim
• Bestuurscentrum Voorhout
• Primera Voorhout
• Boek Cadeau Enzo Warmond 

Oplage 15.000.

Verschijningsdag: woensdag

Gebied: Teylingen (Sassenheim, Warmond, Voorhout)