Afbeelding
Foto: pr

Lezing Niels den Daas in Boekhandel Wagner

woensdag 17 april 2024 19:30

Auteur Niels den Daas geeft op 17 april een lezing in Boekhandel Wagner. Niels geeft een lezing naar aanleiding van zijn boek ‘Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen’, aansluitend signeert hij zijn boek. 

Over het boek en auteur
‘Word een master in het pleasen van mensen door ja te zeggen tegen elk verzoek, hoe onredelijk of overweldigend ook. Negeer je eigen behoeften, verlangens en grenzen, ten gunste van die van anderen. Bedenk dat jouw geluk geen prioriteit heeft! Vat alles persoonlijk op, geef geen grenzen aan, vergelijk jezelf voortdurend met anderen en ga er maar van uit dat je niet goed genoeg bent.’ Dit is een greep uit de achtleefregels die Niels den Daas opstelde. In de zee aan zelfhulpboeken laat hij een lichtvoetig tegengeluid horen. Elk hoofdstuk in ‘Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen’ begint met een regel die ervoor zorgt dat je je snel zo ongelukkig en hopeloos mogelijk voelt.

Den Daas legt uit met welke mindset en vaardigheden je de oefening tot een succes maakt, en hij geeft praktische tips voor hoe je dit aanpakt. Tot slot beschrijft hij de knelpunten – want een valkuil van deze methode is dat lezers onverhoopt ontdekken wat zij anders zouden kunnen doen, waardoor zij gelukkiger worden, in plaats van ongelukkiger. Niels den Daas is neuropsycholoog, therapeut, coach en wereldreiziger. Hij is oprichter van de grootste mannencirkel op Bali. Naast het geven van individuele therapie, begeleidt hij mannen en gemengde groepen off the grid in Noorwegen. Zijn roots liggen in Nederland, zijn huis staat op Sardinië.

De lezing begint om 19.30 uur. Koffie staat klaar in de boekhandel vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan in de winkel, of via www.wagneronline.nl

Locatie