Afbeelding
Foto: pr

Jacobine van den Hoek op de koffie bij Wagner

vrijdag 19 april 2024 11:30 tot 12:30

Jacobine van den Hoek komt op vrijdag 19 april op de koffie bij boekhandel Wagner. Jacobine sluit om 11.30 uur aan en zorgt voor de ‘Koek bij de koffie.’ Afgelopen februari verscheen haar boek ‘Madame.’ Tijdens de koffie gaat het over haar boek(en), haarzelf en al het andere wat ter tafel komt. Voor de liefhebbers signeert ze natuurlijk haar boeken. 

Jacobine van den Hoek is geboren in Amsterdam en groeide op in de regio Amsterdam, onder meer in Huizen, Abcoude en Amstelveen en woont sinds 2005 met haar echtgenoot en drie zoons in Amstelveen. Na haar opleiding aan de Hogeschool voor Economische Studies (Amsterdam) werkte zij in de consultancy bij Ernst & Young (nu EY) en later als headhunter. In 2015 begon zij naast haar werk wekelijkse columns te schrijven voor het Amstelveens Nieuwsblad. Vanaf 2018 wijdt ze zich volledig aan het schrijven van historische romans Daarnaast is ze actief met de organisatie van culturele evenementen. Ze woont in Amstelveen en heeft twee schoolgaande zoons.

Jacobine van den Hoek is aanwezig van 11.30 uur tot 12.30. Toegang is gratis en aanmelden kan in de winkel en online op www.wagneronline.nl

Locatie