Afbeelding
Foto: Bibliotheek Bollenstreek

Koffiespeeltuin over media en kinderen

woensdag 24 april 2024 9:30 tot 11:00

Op woensdag 24 april van 9.30 tot 11.00 uur is in de Bibliotheek Voorhout een Koffiespeeltuin. Deze keer gaat het over mediaopvoeding. Aan de hand van de mediadiamant deelt Mediacoach Roxanne Heemskerk haar kennis over mediaopvoeding. Naast waardevolle tips en wat algemene richtlijnen wordt er volop inspiratie gegeven over leuke educatieve media die je kunt gebruiken samen met je kleintje.

Elke laatste woensdag van de maand is er een Koffiespeeltuin in de Bibliotheek in Voorhout en kunnen ouders/verzorgers met kinderen t/m 4 jaar, onder het genot van een kopje koffie elkaar ontmoeten, boekjes lezen en ervaringen delen. Opa’s en oma’s zijn ook welkom! Iedere maand staat een ander thema centraal, van een ontspannende activiteit tot opvoed- en opgroei informatie.

Kinderen kunnen met elkaar spelen, boekjes lezen en er is een hoop leuk speelgoed aanwezig. Ouders kunnen elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Er is koffie, thee, limonade en informatie over spelen, opgroeien en opvoeden. Vanaf 9.30 uur kan je binnenlopen. De Koffiespeeltuin begint om 10.00 uur. Het is gratis.

De koffiespeeltuin is een samenwerking met de Bibliotheek Bollenstreek en CJG Teylingen.

Locatie