Afbeelding
Foto: Rose Marie Keijzer

Papierkunstmarkt in Warmond

maandag 20 mei 2024 11:00 tot 16:00

Op Tweede Pinksterdag, 20 mei, van 11.00 tot 16.00 uur, organiseert de vereniging Het Oude Raadhuis van Warmond voor de vijftiende maal de jaarlijkse Papierkunstmarkt rond het Dorpsplein van Warmond.

Deze markt staat ook in dit lustrumjaar in het teken van papier. Alle producten die worden aangeboden houden verband met papier. Het aanbod is gevarieerd. In de kramen op en rond het pleintje bij de Pomp vindt de bezoeker materialen voor boekbinden, handgemaakte blanco boeken, origami, oude ansichtkaarten, dozen, wenskaarten, Japans papier, ecoprints. sieraden, sierpapier, Japanse kalligrafie en nog veel meer. Artikelen om cadeau te doen, maar ook volop materialen om zelf mee aan de slag te gaan. Er zijn demonstraties van papier scheppen. Kinderen kunnen aan de slag met origami. De markt geeft een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is met papier.

Vergeet niet een kijkje te nemen in de galeries aan het plein, Het Oude Raadhuis en De Pomp, die vanaf 11.00 uur geopend zijn. Beide galeries tonen kunstwerken met papier als basis.

Locatie