Afbeelding
Foto: pr

B&B Vol Liefde ster bij Boekhandel Wagner

woensdag 8 mei 2024 19:30

B&B Vol Liefde ster Bram Eijgenhuijsen brengt op woensdag 8 mei een bezoek aan boekhandel Wagner. Dit naar aanleiding van zijn uitgekomen boek ‘Een wild leven.’ Hij zal geïnterviewd worden en natuurlijk is er ruimte voor het stellen van vragen aan Bram. Aansluitend signeert hij zijn boek. 

Bram Eijgenhuijsen was afgelopen zomer een van de opvallendste deelnemers van de kijkcijferhit B&B Vol Liefde. Drie jaar geleden vertrok hij alleen naar Zweden om zelfvoorzienend te leven, midden in de natuur. Waarom hij dit deed deelde hij niet eerder. Aan zijn inmiddels geslaagde zoektocht naar liefde ging nog een andere zoektocht vooraf, naar zichzelf en zijn plek in de wereld.

In zijn boek gaat terug naar zijn jeugd, een moeilijke, onveilige periode, waarin hij kampte met depressie. Het is in die tijd dat hij zich voor het eerst sterk aangetrokken voelt door de natuur. Uiteindelijk is het de stilte in Zweden, waar hij naar zichzelf leert luisteren. Een bijzonder verhaal over de universele en complexe zoektocht naar identiteit, maar vooral ook ‘het een zijn met de natuur’ en de wilde verhalen over de natuur. ‘Mensen denken dat leven in de natuur een sprookje is, maar de natuur is rauw en wreed. Ik heb dieren moeten doden waar ik zielsveel van hield. Er zijn nachten geweest dat ik mijzelf in slaap huilde met een fles drank op mijn nachtkastje. De natuur is keihard voor me geweest, maar heeft me ook iets gegeven waar ik al heel lang naar op zoek was’, aldus Bram Eijgenhuijsen.

De avond vangt aan om 19.30 uur, ontvangst is vanaf 19.00 uur. Er wordt een kleine bijdrage van €5,00 gevraagd, inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan in de winkel, of online via www.wagneronline.nl.

Locatie