'Dweilen doen we zelf!' in Ex-Voto | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Feeststemming bij de Flierefluiters is een van de vijf deelnemers in Ex-Voto. | Foto: Bram van Dijk
Feeststemming bij de Flierefluiters is een van de vijf deelnemers in Ex-Voto. | Foto: Bram van Dijk (Foto: pr./Bram van Dijk)
Voorhout

'Dweilen doen we zelf!' in Ex-Voto

  Activiteiten

Voorhout • In jongerencentrum Ex-Voto is op zaterdag 19 januari de eerste editie van 'Dweilen doen we zelf'. Een avondje polonaise en lekker dweilen. Vijf dweilorkesten treden op en strijden om de bokaal, een publieksprijs, in het leven geroepen door de vrijwilligers van het jongerencentrum (Jacoba van Beierenweg 118b).

De orkesten 't is Keun uit Noordwijk, De Pretnoten uit Lisse, De Flierefluiters, de Verbrassing en de Feesttoeters uit Sassenheim gaan de strijd met elkaar aan. Het publiek gaat, na afloop, middels het entreekaartje stemmen op wie zij denken het beste van de avond te vinden. Een avond vol gezelligheid en sfeer, aan elkaar gepraat door oud-Foreholte voorzitter Jan Regeer.

Kaartverkoop

Tussen de dweilorkesten door draait DJ M@rt. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur voor 5 euro en via www.ex-voto.nl . De zaal is open vanaf 20.30 uur. De eerste band staat rond de klok van 21.00 uur op het programma.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>