Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Warmond

Kunstmarkt Warmond op zondag 29 augustus

Warmond • Galerie Het Oude Raadhuis organiseert op zondag 29 augustus van 11.00 tot 16.00 uur weer de jaarlijkse Kunstmarkt rond het Dorpsplein in Warmond.

Dit jaar zijn er 25 kramen met een gevarieerd aanbod: Schilderijen, aquarellen, japanse tekenkunst, keramiek, aardewerk, bronzen en stenen beelden, glaskunst, fotografie, sieraden, etc. Een groot aantal kunstenaars komt uit Warmond en Leiden, maar ook een aantal van buiten de regio. Enkele deelnemers zullen ook ter plekke aan het werk zijn. Een markt om te kijken, te kopen, kunstenaars te ontmoeten en te genieten van de sfeer. Bovendien kunt u nog een kijkje nemen in de galeries rondom het plein en nagenieten op het terras van Grand-café De Oude School. 

Door de coronaregels zal de markt er dit jaar iets anders uitzien. De kramen staan wat verder uit elkaar, er zijn ruime looppaden en een goed aangegeven looproute, zodat het mogelijk is om de 1,5 meter aan te houden. De kramen beschikken allemaal over desinfecterende gel. Meer informatie op www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl . 

Meer berichten