Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Extra informatiemiddag over tweetalig vwo bij Rijnlands Lyceum

  Onderwijs

Sassenheim • Het Rijnlands Lyceum Sassenheim houdt op woensdag 13 februari van 16.00 tot 17.15 uur een extra informatiemiddag over tweetalig vwo voor groep acht leerlingen en hun ouders. 

De school wil leerlingen en ouders die door sneeuw en griep verhinderd waren, alsnog de gelegenheid bieden om met het tweetalig onderwijs kennis te maken. "Dat doen we graag", zegt Harm-Jan Langelaar, coördinator tto."Als je tweetalig onderwijs overweegt, dan is het nuttig én leuk om voor informatie naar school te komen. Alle begrip voor ouders die het niet lukten onze tto-informatieavond te bezoeken, net op dat moment bleek het door weersomstandigheden lastig om op tijd onze school te bereiken. Nu maar hopen dat op de extra tto-middag die we op 13 februari 's middags aanbieden, de weergoden ons gunstiger gezind zijn!".

Het programma van de middag bestaat uit de presentatie over ons tweetalig vwo en een forum, daarbij krijgen ouders en leerlingen de kans om brugklasleerlingen naar hun ervaringen in het tto-onderwijs te vragen. Ook is er alle gelegenheid om tto-docenten vragen te stellen.

Meer berichten