Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Warmond

Dekker Warmond krijgt padelbanen

  Sport

Warmond • Begin juni zijn de eerste drie buiten padelbanen bij Dekker Warmond opgeleverd. Vanaf het terras en het restaurant aan de Veerpolder 14 is er goed zicht op deze schitterende padelbanen. De banen zijn gerealiseerd door Skypadel. Zij hebben reeds vele banen gebouwd in de Benelux en we kunnen dan ook met recht spreken van de Mercedes onder de padelbanen.

Padel is een racketsport die sinds enkele jaren in Nederland gespeeld wordt. De sport heeft zijn oorsprong in Mexico en is zeer populair in Latijns-Amerika en Spanje. Het is de snelst groeiende sport ter wereld. Padel is een mix van tennis en squash, die door jong en oud zeer snel te leren is. “De padelbanen worden gerealiseerd onder hetzelfde dak als de Award winning Lucky’s Bowling en Dekker Golf en past dan ook uitstekend in het totale leisure concept van Dekker Warmond. We hebben het voornemen om op korte termijn ook indoor padelbanen te realiseren om zo het aanbod compleet te maken.”

Het hele jaar bespeelbaar

De padelbanen bij Dekker Warmond zijn door het kwalitatief hoogwaardige kunstgras en de ledverlichting het gehele jaar goed bespeelbaar. Naast het huren van een baan op een vast tijdstip in de week, of een losse baan, is het ook mogelijk een training te volgen of een padel clinic te reserveren. Door het uitgebreide horeca aanbod is de sport ideaal te combineren met een borrel of diner in één van de vintage restaurants.

De padelbanen zijn beschikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 23.00 uur en zaterdag en zondag van 9.00 tot 21.00 uur. Reserveren gaat via www.dekkerwarmond/padel.nl.

Meer berichten