Logo deteylinger.nl
Stephanie en Tommy van den Berg zijn blij dat klanten nu echt kennis kunnen maken met Nozems. | Foto: pr.
Stephanie en Tommy van den Berg zijn blij dat klanten nu echt kennis kunnen maken met Nozems. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

‘Nozems gaat open!’

  Zakelijk

Sassenheim • ‘We hebben er lang op moeten wachten, maar het terras mag eindelijk open!’ Eigenaren Tommy en Stephanie van den Berg zijn maar wat blij dat hun nieuwe horecazaak Nozems aan de Hoofdstraat deze week de deuren kan openen.

Sinds 1 januari is het horeca-echtpaar de trotse eigenaar van het pand aan de Hoofdstraat 222. “Het is voor ons een droom die eindelijk werkelijkheid is geworden; een eigen horecazaak! Sinds januari is er hard gewerkt. Door een grote verbouwing is de zaak helemaal naar onze smaak ingericht. Sinds enkele maanden betrekken wij eveneens het grote publiek bij al onze vorderingen door middel van ‘Coffee To Go’, “ vertellen Tommy en Stephanie enthousiast.

Ontbijt, lunch en borrel

Nozems is een prachtige, modern ingerichte zaak, met een flinke knipoog naar de jaren ‘50 en ‘60. De tijd waarin de Nozems zijn ontstaan. Naast hoge kwaliteit koffie, vinden klanten er gedurende de dag alles wat hoort bij een goede horecazaak. “De dag starten met een heerlijk ontbijt? Huisgemaakte taart bij de koffie? Versgebakken, luxe belegde broodjes voor de lunch? Of de dag afsluiten met een heerlijke borrel op het zonnige terras? Bij ons is het allemaal mogelijk.”

Vanaf 28 april mogen de terrassen open en kunnen klanten echt kennis maken met Nozems. Tommy: “Benieuwd? Kom dan snel bij ons langs! Wij kunnen niet wachten om jullie te mogen verwelkomen!”.

Meer berichten