Logo deteylinger.nl
Foto: pixabay

Alzheimer Café: Rechtsbescherming bij dementie

  Zorg & Welzijn

Sassenheim • Het Alzheimer Café is op maandag 11 maart te gast in Sassembourg (Jan van Brabantweg 1). Onderwerp van gesprek is dit keer de rechtsbescherming bij dementie. Wanneer wordt het tijd om iets te gaan regelen en vastleggen?

Dementie vermindert het vermogen om eigen wensen kenbaar te maken. Op een bepaald moment kunnen mensen hun eigen belangen niet meer zelf behartigen. Wie gaat dan de belangen vertegenwoordigen op sociaal en financieel gebied? Het is belangrijk om deze zaken op tijd te regelen. Kandidaat-notaris mevrouw Augustinus gaat als gastspreker in op bovenstaande onderwerpen. Aan de orde komen het levenstestament, bewindvoering, volmacht en mentorschap.

Het Alzheimer café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Het café is geopend vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie, bel Wil van der Kwaak via 06-46033996.

Meer berichten