Afbeelding

5e Plek voor De Voogd in Café Top 100

Algemeen

sassenheim - Eetcafé De Voogd in Sassenheim werd afgelopen maandag maar liefst vijfde in de Misset Horeca Café Top 100. "We zijn superblij", zeggen Anika en Jelle.

Afgelopen maandag 18 november werd in Nijkerk de ranglijst bekend gemaakt. Omdat, naast het bezoek van de mystery guest ook de hoofdjury op bezoek was geweest in het eetcafé in de Hoofdstraat, wisten Anika en Jelle al dat zij hoge ogen gingen gooien.
In een Top 100 bij de eerste vijf horen, dan doe je dus iets goed. De jury had speciaal oog voor de duurzaamheid waarmee de eigenaren hun café runnen. Van led-verlichting tot groene disposables, van geen heaters op het terras tot actief beleid om verspilling tegen te gaan. Daarnaast is De Voogd natuurlijk ook een plek met prima eten en een ruim aanbod aan verschillende soorten bier.
Misset Horeca is een multimediaal kennisplatform voor de horecaprofessional. Het tijdschrift is het oudste en grootste horecavakblad van Nederland (67e jaargang) en verschijnt elke twee weken in een oplage van 23.000. De Café Top 100 bestaat sinds 1994.

Uit de krant