Logo deteylinger.nl
John Mijnders, winnaar van 2016, met de Katwijkse wethouder Jacco Knape en wethouder Marie José Fles van Noordwijk. | Foto: pr
John Mijnders, winnaar van 2016, met de Katwijkse wethouder Jacco Knape en wethouder Marie José Fles van Noordwijk. | Foto: pr (Foto: pr)

Voorronde Duurzaamheidsprijs op 15 maart

  Duurzaam & Groen

Regio • De jury van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek houdt de spanning er nog even in. Want pas tijdens de voorronde op donderdag 15 maart maakt zij bekend welke van de deelnemers hun verhaal kunnen presenteren. Aan het einde van de avond zal bekend zijn wie de vier finalisten worden en wie de publieksprijs wint.

Met het uitreiken van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek willen de deelnemende gemeenten Teylingen, Hillegom, Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout duurzame ondernemers of initiatieven in het zonnetje zetten. "En wij willen ondernemers helpen als ze vragen hebben en helpen hun goede ideeën te verspreiden." De bedrijven die zich hebben aangemeld – of zijn voorgedragen – hebben uitvoerig antwoord gegeven op de vraag: 'Wat doet u op het gebied van Mens, Milieu of Maatschappij?'. De negen ondernemers die hun werk kunnen presenteren op 15 maart maken ook nog kans op de Publieksprijs. "Alle aanwezigen krijgen tijdens de avond een stembiljet. Daar kunnen zij op zetten wie volgens hen het beste verhaal heeft gedaan," licht Hans van Dalen toe. "Dat maakt de avond nog spannender."

Ondernemers met belangstelling voor duurzaamheid zijn op donderdag 15 maart welkom in de Burgerzaal van het gemeentehuis Katwijk. Inloop vanaf 19.00 uur. Graag vooraf aanmelden op www.duurzaamheidsprijsbollenstreek.nl.

Meer berichten