Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Zwemmers ZVS op het droge

  Verenigingen

Sassenheim • De leden van zwemvereniging Sassenheim hebben afgelopen zondag met inachtneming van alle beperkingen enthousiast meegedaan aan de ZVS-run en ‘samen’ (hard)gelopen.

Helaas zijn de zwembaden alweer zes weken gesloten en missen de leden van de zwemvereniging het zwemmen ontzettend. Maar stilzitten past natuurlijk niet bij sporters. Naast dat er online veel work-out trainingen gevolgd kunnen worden, die door de eigen trainers en TotalMove verzorgd worden, valt het op dat vele leden hardlopen en wandelen als alternatief voor de geliefde zwemsport kiezen. Het werd dus hoog tijd om hier een verenigingsevenement van te maken.

ZVS-run

Zondag 31 januari konden leden en familie, zowel wandelend als hardlopend, tussen 11.00 en 13.00 uur starten met de route van bijna 6 kilometer. Uiteraard met begin en einde bij zwembad de Wasbeek. De route had de vorm van een zwemstartblok: Op uw plaatsen…start! Omdat de route opgeslagen stond in de Strava app ontstond er een mooi klassement. De hardlopers met een account streden om de kroon van deze ZVS-Run. Maar liefst 80 deelnemers deden enthousiast mee. “Wat is het heerlijk om zo met elkaar weer eens activiteit te hebben”, aldus voorzitter Frank van Nobelen.

Uiteindelijk was het Sander de Wolf die de kroon bij de mannen wist te bemachtigen en Trudy Geurds bij de dames. Al met al een geslaagde activiteit al blijft iedereen hopen dat er snel weer te water kan worden gegaan.

Meer berichten