Logo deteylinger.nl
Jazahra Vogel en Storm Ligtvoet overhandigen Corina van Diest van ‘Lopen tegen Kanker’ symbolisch de cheque met het bij elkaar gelopen bedrag. | Foto: pr.
Jazahra Vogel en Storm Ligtvoet overhandigen Corina van Diest van ‘Lopen tegen Kanker’ symbolisch de cheque met het bij elkaar gelopen bedrag. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Brugklassers lopen 7.700 euro bijeen voor Lopen tegen Kanker

  Onderwijs

Sassenheim • De brugklasleerlingen van het Rijnlands Lyceum Sassenheim hebben met hun deelname aan Lopen tegen Kanker 7.700 euro opgehaald voor het goede doel.

Corina van Diest, oprichtster van Stichting Lopen tegen Kanker, kreeg op vrijdag 2 november de cheque overhandigd. Storm Ligtvoet en Jazahra Vogel uit de brugklas gaven haar op school symbolisch het bedrag. "Ik ben er enorm blij mee, heel erg bedankt!", reageert Corina. "Een prachtig bedrag, na een onwijs mooie happening."

Steentje bijdragen

Ook Bern Persoon, coördinator eerste klassen, reageert enthousiast op de hoge opbrengst en deelname. "Niet alleen onze brugklasleerlingen, maar ook hun familieleden liepen enthousiast mee", zegt Persoon. "Het lokale karakter van de stichting spreekt ons enorm aan. Leerlingen bewust maken van de hulp die kankerpatiënten, en de mensen om hen heen, nodig hebben en ze hier een steentje aan laten bijdragen vind ik erg belangrijk. Samen met de vele andere deelnemers zijn we onderdeel geweest van een prachtig evenement met een nog belangrijkere boodschap. De saamhorigheid die ik tijdens het evenement heb ervaren, werkt aanstekelijk!". 

Meer berichten