'Waar verstoppen we het lijk' is de nieuwste uitvoering van Cultuur Verheft. | Foto: pr.
'Waar verstoppen we het lijk' is de nieuwste uitvoering van Cultuur Verheft. | Foto: pr. Foto: pr.

Vreemde gasten in pension Lust en Leven

Verenigingen

Voorhout • Toneelvereniging Cultuur Verheft speelt in april zes keer de voorstelling 'Waar verstoppen we het lijk'. Een vrolijk en spannend spel, geschreven door Peter van den Bijlaardt.

Stel je voor, je (Mirjam) erft een mooi groot huis. Met behulp van je beste vriend (Sjors) maak je er een pension van met de naam Lust en Leven. Hiermee komt een droom van je uit. Dan komen de gasten. De een nog meer bijzonder dan de ander (Ferdinand, Betty, Frouke). De schrik slaat toe als een van de gasten het leven laat. Slechte reclame voor dit pension. Het lijk moet worden verstopt. De andere gasten mogen hier niets van weten. Er komen nog meer vreemde gasten logeren (Victor, Tamara). Het gevolg hiervan is dat er allerlei ingewikkelde, onverwachte situaties ontstaan. Als je zelfs moet vrezen voor je leven, moet je je afvragen of je het pension niet beter kunt verkopen.

De voorstellingen zijn op woensdag 4, vrijdag 6, zondag 8 (matinee), maandag 9, donderdag 12 en zaterdag 14 april. De uitvoeringen zijn in Cheers (Herenstraat 106) De zaal is een half uur voor aanvang open (19.30 uur of 13.30 uur). Plaatsen zijn uitsluitend telefonisch te reserveren op maandag 19 en dinsdag 20 maart tussen 19.30 en 21.00 uur. Voor plaatsen op 4, 6, en 8 april (zondag-matinee) bel met Edith Wolvers (0252-230722). Voor plaatsen op 9, 12, 14 april, een telefoontje naar Petra van der Berg (0252-347364).

Uit de krant