Logo deteylinger.nl
Teylingen van A tot Z

Teylingen van A tot Z

rubriek • Muziek, sport en cultuur. Teylingen kent veel verenigingen, stichtingen en organisaties waar inwoners terecht kunnen. Om te ontspannen, om te sporten, om vrijwilligerswerk te doen of om op een andere manier een steentje bij te dragen. Iedere week krijgt één van deze organisaties de ruimte om zich voor te stellen in deze nieuwe rubriek 'Van A(vondvierdaagse) tot Z(wemvereniging)'.

Naam: Tafeltennisvereniging TTV Sassem

Opgericht in: 1976

Aantal leden/vrijwilligers: 28

Wie zijn we en wat doen we?

We spelen tafeltennis, op maandag in sporthal de Wasbeek. De meeste leden spelen ook in externe competities, maar alleen recreatief meespelen is net zo goed mogelijk. Op dit moment spelen vijf teams mee in de districtscompetitie.

Waarom is het zo'n leuke vereniging?

TTV Sassem staat bekend als een oergezellige vereniging waar op een behoorlijk niveau getafeltennist wordt. Maar er is ook altijd ruimte voor een praatje en een drankje na afloop. De vereniging heeft een hele actieve evenementencommissie, die pnder andere leuke feestavonden en spelletjesavonden voor de leden en hun partners organiseert. Een jaarlijks hoogtepunt is het Zuid-Hollandse kampioenschap in Schiedam, waar we met veel leden in een gehuurd busje met chauffeur naar toe gaan, waarna we met partners erbij met zijn allen gaan eten.

Wat is jullie ambitie?

Onze ambitie is sportief en gezond bezig zijn én gezelligheid te blijven combineren. Daarvoor kunnen we nog wel wat enthousiaste nieuwe leden gebruiken. We zijn een laagdrempelige vereniging en de contributie is zeer betaalbaar. De vereniging staat open voor zowel dames als heren, maar we hebben (nog?) geen jeugdafdeling.

Meer informatie is te vinden op: www.ttv-sassem.nl

Meer berichten