Na drie maanden zijn de nieuwe picknicktafels beklad. | Foto: pr.
Na drie maanden zijn de nieuwe picknicktafels beklad. | Foto: pr. Foto: pr.

Vandalisme in het Overbosch

Algemeen Voorhout

Voorhout • De Rotary Voorhout vierde vorig jaar haar 30-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan deed het bestuur van de vereniging twee picknicktafels cadeau aan de Stichting Vrienden van het Overbosch. Na enkele weken zijn de tafels al beklad.

Het bestuur van de Stichting Vrienden van het Overbosch was erg blij met dit grote cadeau, omdat de bezoekers van het Overbosch zo op twee zeer fraaie picknickplekken in zon of schaduw kunnen uitrusten en genieten. Op donderdag 17 maart zijn de tafels geplaatst. 

“Helaas moeten we drie maanden later constateren dat vandalen de picknicktafels hebben beklad met verf en op een van de tafels een vuurtje hebben gestookt waardoor blijvende schade is te zien,” schrijft het bestuur van de stichting. Rondom de picknicktafels ligt het vol met sigarettenpeuken en afval. 

“Op de foto kan men mogelijk de tag van een van de vandalen herkennen. Indien dat het geval is, wil het bestuur van de Stichting Vrienden van het Overbosch het publiek vragen dit aan hen kenbaar te maken.” 


Uit de krant