Logo deteylinger.nl
<p>Theater Het Trefpunt gaat dit najaar weer open. | Foto: archief</p>

Theater Het Trefpunt gaat dit najaar weer open. | Foto: archief

(Foto: pr.)
Warmond

Het Trefpunt start met kaartverkoop voor nieuw theaterseizoen

  Cultuur

Warmond • Theater Het Trefpunt kondigt online haar nieuwe seizoensprogramma aan en is op maandag 14 juni gestart met de kaartverkoop voor voorstellingen in september en oktober.

Het Trefpunt presenteert 14 juni online haar nieuws seizoensprogramma. Nog niet eerder werden zoveel voorstellingen in één seizoen geprogrammeerd. De kracht van dit theater is om gevestigde namen te laten zien, maar zeker ook nieuwere voor het voetlicht te brengen.

Cabaret en muziek

In het segment cabaret komen de dames van Vuile Huichelaar de zaal weer eens flink opschudden. Ook treden de finalisten van het Leids Cabaret Festival op en ontbreekt de oudejaarsconference van Sjaak Bral niet.

In het genre muziek ervaart de bezoeker hoe breed deze categorie eigenlijk is. Zo zijn er muzikale odes aan Charles Aznavour, Billy Joel en Ramses Shaffy. Op de ene avond klinkt er hedendaagse kamermuziek, op een andere avond klinken er diverse popiconen. Ook jazz komt voorbij en er is zelfs een heuse musical met coryfee Pia Douwes.

Kikker en zijn vriendjes

Nieuw dit jaar zijn een muziektheatervoorstelling met onder andere Bartho Braat (GTST) en een heuse theaterthriller met Daniël Boissevain. Tevens is het theater weer van de partij in het Nationaal Theaterweekend met een blind date-voorstelling.

Ook de jongste bezoekers komen aan hun trekken met voorstellingen over een dikke bromvlieg en eentje met Kikker en zijn vriendjes.

De coronatijd ligt nog niet geheel achter ons, dus wordt de kaartverkoop in etappes ontrold. Te beginnen met de maanden september en oktober. De kaartverkoop loopt via www.theaterhettrefpunt.nl. Daar vindt de bezoeker ook de huisregels voor theaterbezoek in coronatijd.

Meer berichten