Logo deteylinger.nl
De Stichting Vrienden Kerkelijk Erfgoed Warmond organiseert regelmatig concerten. De opbrengst gaat naar het onderhoud van de kerk. | Foto: pr.
De Stichting Vrienden Kerkelijk Erfgoed Warmond organiseert regelmatig concerten. De opbrengst gaat naar het onderhoud van de kerk. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Warmond

Jong talent in de Protestantse Kerk

  Cultuur

Warmond • De Stichting Vrienden Kerkelijk Erfgoed Warmond (KEW) organiseert op zondag 22 mei om 16.00 uur een matineeconcert in de Protestantse Kerk (Herenweg 82).

Het Laurens Trio treedt dan op; een ensemble dat bestaat uit drie jong musici: violist Diego Virgüez Maeso, celliste Belén Mendez Valledor en pianiste Lieselotte van Tol.

In april 2021 bereikte het trio de finale van de Grote Kamermuziekprijs in de Doelen in Rotterdam. De musici volgden allen hun hoofdvakstudie aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam, de plek waar zij elkaar hebben ontmoet en aan welke het trio haar naam dankt : Sint- Laurentius, de beschermheilige van Rotterdam .Voor de pauze zijn te beluisteren uitvoeringen van Ludwig van Beethoven , C. Saint Seans en E. Elgar en na de pauze werken van F. Mendelssohn , J, Massenet , S. Rachmaninov en D. Shostakovich. 

Het matinee vangt als gebruikelijk aan om 16.00 uur en het einde is voorzien rond 17.30 uur. Kaarten kosten 18 euro en zijn in voorverkoop te bestellen via: www.stichtingvriendenkew.nl/kaartverkoop en zolang de voorraad strekt aan de deur. Gratis parkeren kan op de Krogt achter de kerk. De kerk is open vanaf 15.30 uur. Meer informatie is te verkrijgen via 06-53809744.

Meer berichten