Afbeelding
Foto: pixabay

Teylingen houdt eerste Isolatie-infoweken

Algemeen

De gemeente Teylingen organiseert de eerste editie van de Isolatie-infoweken. Persoonlijk advies en gezelligheid gaan samen met informatie die huiseigenaren nodig hebben om isoleren makkelijker en goedkoper te maken. De gemeente biedt inwoners daarnaast gezamenlijke inkoopacties voor isolatie en HR++ glas.

Goede en betrouwbare informatie is de eerst stap naar een goed geïsoleerd huis. Tijdens de infoavonden horen huiseigenaren hoe ze het aan kunnen pakken en wat de gemeente en de Rijksoverheid te bieden hebben. Er zijn verschillende infoavonden en een infocafé. 

Isolatie-infocafé in de Rodes en De Knip in Voorhout

In deze eerste editie van de Isolatie-infoweken komt de gemeente naar twee buurten in Voorhout, de Rodes en De Knip. Huiseigenaren in deze buurten hebben een brief gekregen over de activiteiten. Op 4 mei staat er een koffiekar in de buurt en op 25 mei is er een Isolatie-infocafé in De Spelewey. In het najaar zijn er weer Isolatie-infoweken en komen er ook activiteiten in andere buurten in Teylingen. 

Gezamenlijke inkoopactie

Wie al wil beginnen met isoleren kan meedoen aan de gezamenlijke inkoopactie voor isolatie en glas. Het Regionaal Energieloket voert deze actie uit voor de gemeente Teylingen en heeft een selectie gemaakt van goede en betrouwbare bedrijven die de isolatie uitvoeren tegen een goede prijs. Zo hoeven bewoners niet zelf een bedrijf te zoeken. 

Programma Isolatie-infoweken Teylingen

  • 13 mei online infoavond over isoleren: 19.30-21.00 uur  
  • 16 mei infoavond in Cheers!: 19:30-21:30 uur, Herenstraat 106, Voorhout

Op beide infoavonden krijgt u uitleg over isolatie, subsidie en de inkoopactie. Daarnaast kunt u vragen stellen over uw eigen huis. In Cheers! zijn ook de Teylingse energiecoaches er om u persoonlijk te adviseren. En er is koffie met taart.
Aanmelden via www.allemaal-duurzaam.nl.

  • 25 mei Isolatie-infocafé bij De Spelewey: 15.00-17.00 uur, Breughelhof 8, Voorhout
     De gemeente trakteert op koffie met gebak en ondertussen kunt u op uw gemak in gesprek met energiecoaches en andere deskundigen. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen. Neem uw buren gerust mee.

Informatie over de Isolatie-infoweken en de inkoopactie is de vinden op www.allemaal-duurzaam.nl

Uit de krant