Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Niels Langeveld racet in Mazda MX5 cup 2022

  Sport

Sassenheim • Niels Langeveld beleefde afgelopen seizoen als gastrijder zijn debuut in de Mazda MX-5 Cup. Na een paar succesvolle raceweekenden samen met Tachyon Motorsport, smaakte de samenwerking naar meer. Dit jaar racet Langeveld het hele seizoen mee en heeft daarbij een duidelijk doel voor ogen: de titel veroveren.

In seizoen 2022 zijn er zeven races op de circuits in Nederland en België, zoals Zandvoort, Zolder, Assen en Spa-Francorchamps. Niels Langeveld: ‘’Ik kijk ontzettend uit naar mijn deelname aan de Mazda MX-5 Cup. Vorig seizoen is het zó goed bevallen dat het heel makkelijk was om opnieuw ‘ja’ te zeggen. De klasse is met ruim 20 auto’s uiterst competitief en de races zijn ontzettend leuk om naar te kijken. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik samen met MX-5 Cup veteraan Tachyon Motorsport een gooi kan doen naar de titel. Dit wordt gaaf!’’. 

De bekendmaking van de deelname van Niels Langeveld aan de Mazda MX-5 Cup valt samen met de onthulling van de definitieve livery van 2022. Het complete raceprogramma wordt volgende week bekend gemaakt.

Meer berichten