Logo deteylinger.nl
De mini's van de Bokken worden gesteund door Prins Dick en Prinses Jol. | Foto: pr.
De mini's van de Bokken worden gesteund door Prins Dick en Prinses Jol. | Foto: pr.
Voorhout

Dansmariekes CV de Bokken vallen in de prijzen

  Verenigingen

Voorhout • De dansmariekes van CV de Bokken hebben afgelopen zaterdag weer mooie resultaten behaald tijdens het jaarlijkse Dansmarieke festival. Het festival dat ieder jaar wordt georganiseerd door de Noordwijkerhoutse Kaninefaaten. Aan deze editie deden meer dan tien verschillende carnavalsverenigingen mee met hun mini-, junior- en/of senior dansgarde.

De Dansmariekes worden door een vakkundige jury beoordeeld op choreografie, uitvoering en uitstraling. Voor deze jury gaven de Dansmariekes van CV de Bokken drie geweldige shows weg. De mini's & junioren danste hun gardedans en er werd nog een showdans verzorg door de junioren van CV de Bokken. Unaniem was de beoordeling over de uitgevoerde dansen en de Dansmariekes kregen meerdere beoordelingen zoals uitstekend en goed op de gejureerde onderdelen.

Stampot voor goede doel
Iedereen heeft toch met dit gure weer trek in stevige kost. Carnavalsvereniging de Bokken voorziet in deze behoefte. De Bokken bieden voor 15 euro (inclusief 2 drankjes) hutspot met klapstuk of boerenkool met worst aan bij Boerhaave op zaterdag 21 januari vanaf 18.00 uur. Van te voren reserveren kan bij Corinne Kraakman (0252 217778) of Monica Hoogink (0252 213237). 

Als er genoeg maaltijden verkocht worden, gaat de winst naar de fruitschalen-expres van de Bokken. Zo maken ze nog meer mensen blij. Niet alleen de bezoeker van het stamppotbuffet maar ook de zieke medemens. Na afloop van de stampotmaaltijd gaat de Bokken Bingo van start. 
 

Meer berichten