Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

Online spreekuur: Hulp bij uw idee

  Verenigingen

Teylingen • In 2021 start het Online spreekuur Hulp bij uw Idee. Het eerste spreekuur is op dinsdag 2 februari tussen 19.30 en 21.30 uur. Om een afspraak voor het spreekuur te maken, kan men zich aanmelden via de Vrijwilligersacademie van Welzijn Teylingen. In het spreekuur geven de volgende organisaties advies aan de vraagstellers: het Jacoba van Beierenfonds, De HLT Uitdaging, accountmanagers wijken en verenigingen gemeente Teylingen, en Welzijn Teylingen. Verenigingen en stichtingen, vrijwilligers en andere inwoners van Teylingen die een idee hebben, kunnen zich aanmelden voor een gesprek met de organiserende partijen.

Loopt u rond met een idee om zo uw vereniging, stichting of buurt te versterken en om, ook in deze tijd, met elkaar in contact te blijven? Weet u niet waar u kunt beginnen? Een groep van lokale partijen in Teylingen wil met u meedenken. Zij kunnen u op weg helpen uw idee concreet te maken en uit te werken tot een plan. Er wordt meegedacht over financiële mogelijkheden, het met gesloten beurs verkrijgen van materialen of kennis, in contact komen met mensen of organisaties uit hun netwerk, of andere helpende ondersteuning. Maar vooral wordt meegedacht in de uitwerking van uw idee naar een concreet plan.

Heeft u een idee en bent u op zoek naar hulp, informatie of inspiratie? Meld u zich dan aan. Het is de bedoeling dit spreekuur vaker te organiseren. Aanmelden voor de workshop kan op de Vrijwilligers Academie Bollenstreek; www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl Onder het aanbod staat bij 2-2-2021 het spreekuur als themabijeenkomst aangeboden. Eerst meer weten of liever een direct contact, mail dan naar wijkregisseurteylingen@hltsamen.nl

Meer berichten