Logo deteylinger.nl
Adest Musica marcheert tijdens het Bloemencorso.
Adest Musica marcheert tijdens het Bloemencorso. (Foto: pr.)
Sassenheim

Bieden op bijzondere whisky’s, zonnepanelen of een optreden

  Verenigingen

Sassenheim • Door alle maatregelen werd de eerste veiling van Adest Musica een paar uitgesteld. Op zaterdag 21 mei kan de Gala-avond eindelijk doorgaan, en dus wordt een muzikaal feest verwacht in ‘t Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). Het volledige bedrag dat wordt opgebracht komt ten goede aan de nieuwe uniformen van de Drum- en Showband. 

Er is een spetterend programma gemaakt; muziekoptredens afgewisseld met het veilen van mooie kavels, waarbij rekening is gehouden met vele smaken, voor grote maar zeker ook kleine beurzen. De avond start om 20.00 uur met een optreden van Adest Brass en na de officiële opening zullen de eerste kavels vanaf 20.40 uur worden geveild. Aan het eind van de avond staat een verrassend optreden gepland. Wie het is houden ze nog even geheim, maar het is wel zeker dat het dak van ’t Onderdak eraf gaat. 

Bijzondere kavels

Deze avond worden veel leuke kavels geveild, die allemaal door lokale ondernemers uit Teylingen zijn geschonken. Heel bijzonder is een whiskypakket ter waarde van 2.300 van Scotch Whisky Internationaal. Dit pakket bevat 11 whisky flessen die op het handelsplatform in de loop van de jaren tegen een hogere prijs zo nodig weer kunnen worden verkocht. Of natuurlijk thuis zelf opgedronken kunnen worden. 

Daarnaast zijn er nog de volgende kavels: vier zonnepanelen geïnstalleerd op de woning of bedrijf t.w.v. € 2.000, Rondvlucht met Fokker Four dagje voor 4 personen, Samsung tv 55 inch t.w.v. € 800, Gazelle elektrische fiets t.w.v. € 2.000, Optreden van de Drum- en Showband Adest Musica t.w.v. € 1250, Sloepvaren met de kapitein Van Meerbusiness t.w.v. € 500, Haarmetamorfose met alles erop en eraan t.w.v. € 200, Eén seizoen lang business Vipgast bij TOP Sassenheim, Rondleiding en proeverij voor 8 personen bij Klein Duimpje Hillegom, en een uniek kunstobject “een mini-tulpenbol beschilderd met kenmerken van Adest Musica”.

Via de website www.adestmusica.nl/openbaar/eerste-gala-veiling-van-de-club/ kunnen entreebewijzen en loten worden gekocht. Alle informatie over de te veilen kavels staan daar ook op vermeld. Een entreebewijs kost 10 euro. Het entreebewijs komt digitaal in de mailbox. Bij het entreebewijs zit ook één lot voor de loterij en twee consumptiemunten voor deze avond.

De hoofdprijs van de loterij is een 55 inch Samsung LED tv, aangeboden door Electro World Duynstee. Extra losse loten kopen? Op de veiling zijn deze voor 5 euro per stuk te koop.

Meer berichten